Om os

Vi er en solid virksomhed med 60 års erfaring. Hovedvirksomheden Porsaco handler med alu byggesystemet, akvarieborde og mange, mange andre varer. Vi har en afdeling, der har specialiseret sig i panelvægge.

En butik i butikken

Vi har lavet denne side for at skabe overblik over panelvægge, som også hedder slatwaal og rillepanel. En butik i butikken og med showroom, der ligger i Brøndby. Vi er et danskejet familieforetagende med salg til hele verden.

Hele vores store udvalg af butiksinventar har vi på porsa.dk

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har en forespørgsel.

Lukkedage 2021

Vores webshop har altid åbent, og du kan trygt handle, på alle dage, i webshoppen. Vores fysiske butik holder lukket på de almindelige helligdage og udover det har vi har lukket fredag, den 14. maj (efter Kr. Himmelfartsdag), Industriferie i uge 29 & 30, fra den 19. juli til og med den 1. august 2021. Juleferie fra den 24. december 2021 til og med den 2. januar 2022. Du er velkommen til at handle i panelvæg.porsa.dk på vores lukkedage. Vi ekspederer ordrer, når vi kommer tilbage. I mellemtiden er du velkommen til at at sende dine spørgsmål via kontaktformularen, som du finder på vores side “kontakt”

Porsa

Har du lyst til at kigge på flere af vores varer, er du selvfølgelig velkommen: www.porsa.dk